Offentlig opladning
For at udvide og styrke vores offentlige netværk, samarbejder vi med mange forskellige partnere. Prisen for opladning i Spiriis offentlige netværk varierer derfor, men vi prøver altid at holde den så lav som muligt. Du kan se den gældende pris for den pågældende ladestander i vores app Spirii Go. Prisen bestemmes af ejeren af ladestanderen.

Medarbejderopladning
Har din arbejdsplads en Spirii Connect Business eller Connect Pro servicepakke, vil du som medarbejder kunne oplade til en lavere pris på arbejdspladsens ladestandere end på de offentlige.

Hjemmeopladning
Oplader du derhjemme på en ladeboks fra Spirii, betaler du din egen strømpris. (Gennemsnitsprisen i Danmark i 2021 var omkring 2,2 DKK/kWh). Med en serviceaftale hos Spirii til 79 kr./md. modtager du desuden refusion af den elafgift, som man betaler til sit elselskab. Refusionssatsen er pr. 1. Juli 2022 0,949 kr./kWh. Vi udbetaler refusionen månedligt.

*Du kan kun modtage refusion af elafgiften, hvis du lader din elbil på en ladeboks med indbygget, godkendt måler og ikke har solceller eller anden egenproduceret strøm, som du ikke betaler elafgift af.