Offentlig opladning
For at udvide og styrke vores offentlige netværk, samarbejder vi med mange forskellige partnere. Prisen for opladning i Spiriis offentlige netværk varierer derfor, men vi prøver altid at opfordre til at holde den så lav som muligt. Du kan se den gældende pris for den pågældende ladestander i vores app Spirii Go. Prisen bestemmes af ejeren af ladelokationen og altså ikke af Spirii selv.

Medarbejderopladning
Har din arbejdsplads en Spirii Connect Business eller Connect Pro servicepakke, vil du som medarbejder f.eks. kunne oplade til en lavere pris på arbejdspladsens ladestandere end på de offentlige, eller få adgang til nogle ladestanderen, som andre ikke har adgang til. Har din virksomhed en ladeløsning hos Spirii, så tal med den ladeansvarlige hos jer, for at få adgang til lokationen og de eventuelt lavere priser.

Hjemmeopladning
Oplader du derhjemme på en ladeboks fra Spirii, betaler du din egen strømpris. (Gennemsnitsprisen for el i 4. kvartal af 2022 var ifølge Forsyningstilsynet 3,65,-kr./kWh). Med en serviceaftale hos Spirii til 79 kr./md. modtager du desuden refusion af den elafgift, som man betaler til sit elselskab. Refusionssatsen er pr. 1. Oktober 2022 0,899 kr./kWh. Vi udbetaler refusionen månedligt. OBS! Regeringen har sænket elafgiften til minimumssatsen mellem Januar 2023 og Juni 2023. Derfor modtager man ikke refusion af elafgiften i denne periode, og prisen for en serviceaftale er derfor sænket til 49kr./måneden.

*Du kan kun modtage refusion af elafgiften, hvis du lader din elbil på en ladeboks med indbygget, godkendt måler og ikke har solceller eller anden egenproduceret strøm, som du ikke betaler elafgift af.