Oplader du derhjemme på en ladeboks fra Spirii betaler du din egen strømpris direkte til dit elselskab.

Med en Spirii Connect serviceaftale modtager du refusion af den elafgift, som du betaler for den strøm, du bruger til opladning. Refusionssatsen er pr. 1/10-2022 0,89kr pr. kWh. (0,712 eks. moms). Det vil sige, at du får 0,89,-kr. tilbage pr. kWh, som du bruger på opladning hjemme ladeboksen.

Hver måned beregner vi dit forbrug på din ladeboks for den foregående måned. Vi kan kommunikere med din ladeboks via det sim kort der sidder i boksen, eller via opkobling af ladeboksen til dit WIFI, og kan indhente forbruget online. Når vi har beregnet forbruget for perioden, udbetaler vi det beløb der svarer til dit kWh-forbrug x refusionssatsen (0,89,-kr. x kWh for måneden)

Eksempel: Du har brugt 200kWh på din ladeboks i løbet af en måned. Vi vil derfor udbetale 200*0,89kr = 178kr til dig i refusion.

Udbetalingerne sker i løbet af måneden.

Bemærk, at du kun kan modtage refusion af elafgiften, hvis du betaler fuld afgift på din el. Hvis du har solceller, jordvarme, elvarme eller anden egenproduceret strøm, som du ikke betaler elafgift af, er du ikke berettiget til refusion af elafgiften gennem os. Du kan tjekke med dit elselskab, om du betaler fuld elafgift.