Normalt vil du automatisk have oprettet en serviceaftale, når du har bestilt ladeboksen gennem en af vores partnere.

Hvis du har fået installeret en ladeboks af egen elektriker, eller ikke har fået oprettet en serviceaftale inden installationen, kan du gøre det ved at følge dette link: https://selfservice.spirii.com/spirii.

OBS! Hvis du allerede har fået installeret og aktiveret boksen, skal du skrive til os på support@spirii.com og informere os om, at du har oprettet en serviceaftale efter din boks er aktiveret, så vi kan sikre os, at serviceaftalen bliver koblet sammen med din ladeboks.