Du kan godt få en ladeboks sat op og installeret via din egen elektriker. Elektrikeren skal købe ladeboksen gennem grossisten Solar.
Solar vil hertil udstyre elektrikeren med en fuld installationsvejledning, et link til bestilling af vores Serviceaftale, samt en beskrivelse af hvordan boksen aktiveres.

Når boksen er sat op og aktiveret hos os, sørger vi også for, at din serviceaftale aktiveres, så din boks er fuldt dækket, og så vi udarbejder refusion til dig fra første opladningsdag.

Bemærk, at hvis du opretter serviceaftalen efter at boksen er aktiveret, skal du skrive til os på support@spirii.com, så vi kan sikre os at den bliver aktiveret og koblet sammen med din nye ladeboks.