Ja som udgangspunkt. Dog med det forbehold, at hvis Spirii ikke kan gennemføre en remote aktivering og konfiguration af din ladeboks og/eller oplever fejl, der kræver et fysisk besøg af en autoriseret installatør eller en ny ladeboks, er det dig som kunde, der skal afholde disse omkostninger.

Dette fordi vi skal sikre os, at din ladeboks stadig efterlever reglerne, og de betingelser, der skal til, for at vi igen kan tilbyde udvidet garanti, service og drift af din ladeboks