Det kan ske at din ladestander går offline. Dette kan ses i Spirii Go ved, at netværkssymbolet på boksen er rød og overstreget, som vist på billedet:

Det resulterer i, at boksen ikke reagerer på de indstillinger man sætter inde i appen. Det kan også medføre, at ladedata ikke bliver overført, så det kan ses under "Ladehistorik" i appen. For at løse problemet, følg nedenstående:

  1. Sluk ladeboksen på el-tavlen i 5 minutter og tænd igen.
    Det gør nemlig, at ladeboksen genstarter firmware og software. Ofte kan denne manuelle genstart af boksen få den online igen. Når den får forbindelse til netværket på ny, indsender den alt offline ladehistorik. De ladninger man eventuelt har haft, mens boksen havde mistet forbindelsen til netværket, kan altså ses i ladehistorikken igen.

  2. Løser dette ikke problemet, eller oplever du, at boksen ofte har mistet forbindelsen til netværket, selvom du genstarter den, kan det være nødvendigt, at boksen kobles på dit WIFI derhjemme. Kontakt da vores kundesupport på support@spirii.com, så du kan få tilsendt en guide til at koble boksen på dit WIFI.

 

Ekstra info: Boksen kræver en 2.4 GHz forbindelse som alle routere tilbyder. Hvis boksen ikke kan fange dit WIFI derhjemme, kan du forsøge at flytte routeren tættere på boksen. Alternativt skal du selv tilkøbe en repeater/extender, som kan forlænge din WIFI forbindelse ud til ladeboksen. På den måde sikrer du, at din boks har forbindelse til netværket, og kan kommunikere med vores software. Disse er ganske billige at købe hos en elektronik forhandler.