Ladeboksen vil altid tilbyde bilen maksimalt mulig strøm. Hvis bilen lader på én fase, vil den aftage 3,7 kWh på en time - lader den på alle tre faser, kan den aftage 11 kWh på en time (nogle helt op til 22kWh).

Et dyk i opladningshastigheden kan skyldes en opdatering i bilens software, hvilket genstarter styresystemet.

Det kan også skyldes, at bilen mærker et spændingsfald i strømforsyningen. Dette medfører at bilen stopper opladningen. Ofte genoptager bilen opladningen igen kort efter.

Lader du på det offentlige netværk, kan det skyldes at flere biler lader på samme tid. De deler nemlig den strøm der er til rådighed på lokationen.

Vejrforholdene kan også påvirke opladningen. Især ved svær kulde eller høj varme, kan nogle biler skrue ned for ladehastigheden for at skåne batteriet.

Fortsætter problemet, eller virker noget forkert ved opladningen, kontakt os på support@spirii.dk eller ring til 38171500. Vedhæft gerne billeder af relevante opladninger fra Spirii Go og bilens log.