Du kan opleve problemer med din ladebrik, når du forsøger at bruge den på din private ladeboks, eller på en offentlig ladestander. Du skal her sikre dig, at du har oprettet ladebrikken inde i din Spirii Go app. OBS! Dette skal ikke gøres, hvis din ladebrik er tilknyttet en firmabilsaftale. Gå her til punktet længere nede i denne guide under de 3 billeder af appen.

• Tilføj din nye Spirii ladebrik til Spirii Go

Følg disse trin for at tilføje og aktivere din Spirii ladebrik til appen, og få den nemmeste betalingsløsning til forbruget på ladebrikken:

1. Tryk på profilikonet i nederste højre hjørne i appen
  2. Åbn Betalingsmuligheder
  3. Tryk på Tilføj ladebrik
  4. Indtast ladebrik ID-nummer. Vær opmærksom på, at der skal altid skal stå DK i det første felt, selvom der ikke står DK foran ID-nummeret på ladebrikken. Tryk på Tilføj ladebrik (du finder ladebrik ID nummeret  bagpå din ladebrik).
  5. Hvis du ikke allerede har registreret en betalingsmetode, skal du registrere dette under Tilføj betalingsmetode -> Kreditkort
  6. Tryk på Aktiver
  7. Din ladebrik er nu registreret i Spirii Go

Hvis du har oprettet ladebrikken i din Spirii Go app, eller hvis det er en ladebrik du bruger i forbindelse med din firmabilsaftale, kan der være andet der påvirker brikkens funktion.

• Hvis brikken sidder i et nøglebundt, kan andre nøgler, bilnøgler, RFID kort etc. påvirke RFID chippen i din ladebrik. Det kan medføre, at den ikke virker på ladestanderne. Prøv derfor at tage brikken ud af nøglebundtet, så du er sikker på, at der ikke er andre genstande der forstyrrer chippen.

Virker brikken fortsat ikke, kontakt os på support@spirii.com, da det formentlig skyldes, at RFID chippen er blevet beskadiget inde i brikken.