Hvis du ofte oplader din elbil om natten, kan det være en fordel at tidsindstille din ladeboks. Om natten er det hovedsageligt vindmøller der producerer el til forbrug i Danmark. Du gør derfor også miljøet en tjeneste, mens du lader så billigt som muligt. Nedenfor ser du, hvordan du indstiller din ladeboks til at lade din bil i et bestemt tidsrum.

1. Gå til menuen ved at klikke på de 2 streger øverst til venstre i appen.
  2. Tryk på 'Opsætning af ladeboks'.
  3. Aktivér tidsindstilling.
  4. Vælg det tidspunkt du ønsker at oplade.

Hver opladning bliver gemt i dit forbrug, så du altid kan se hvor meget strøm du har brugt i løbet af natten.

Vær opmærksom på, at du stadig skal aktivere ladeboksen med appen eller din ladebrik, hvis du har funktionen 'Ladebrik eller app påkrævet" slået til, før tidsindstillingen bliver aktiv.