Hvis du ofte oplader din elbil om natten, kan det være en fordel at tidsindstille din ladeboks. Om natten er det hovedsageligt vindmøller der producerer el til forbrug i Danmark. Du gør derfor også miljøet en tjeneste, mens du lader så billigt som muligt. Nedenfor ser du, hvordan du indstiller din ladeboks til at lade din bil i et bestemt tidsrum.

1. Tryk på hus-ikonet på bjælken i bunden af appen.
  2. Slå tidsindstillingen til.
  3. Vælg det tidspunkt du ønsker at oplade.

Næste gang en ladesession startes, vil boksen få en besked fra serveren om, at den ikke skal tilbyde bilen strøm, før den rammer de tidspunkter der er sat i appen. Bemærk, at tidsindstillingen skal sættes inden en bil bliver tilkoblet boksen, da boksen ellers først vil adlyde indstillingerne fra appen næste gang den fra - og tilkobles.

Hver opladning bliver gemt i dit ladeforbrug i appen, så du altid kan se hvor meget strøm du har brugt i løbet af natten.

Vær opmærksom på, at du stadig skal starte opladningen på ladeboksen med appen eller din ladebrik, hvis du har funktionen 'Ladebrik eller app påkrævet" slået til, før tidsindstillingen bliver aktiv.

Har du kontrolleret ovenstående, og kan du stadig ikke få gang i opladningen på boksen, kontakt vores tekniske support på +4538171500 eller fejlmeld boksen direkte ved at skrive til os på support@spirii.com.