Adgang til opladning - Hjemme og ude

Brug din nye ladebrik til at starte opladning hjemme på din egen ladeboks eller på farten på Spiriis ladenetværk. Du skal blot registrere din ladebrik i Spirii Go appen, så din ladebrik kobles til dit betalingskort i appen. Derved slipper du for månedlige fakturaer, og mister du din ladebrik, kan du deaktivere den i Spirii Go appen, så du undgår misbrug.

Download Spirii Go appen

1. Download vores gratis app Spirii Go fra App store eller Google Play.

2. Opret en profil med den ønskede login metode.

3. Du modtager et verificeringslink/SMS-kode.

4. Registrér dit betalingskort i appen.

5. Du har nu adgang til Spirii Go.

Tilføj din nye Spirii ladebrik til Spirii Go

Følg disse trin for at tilføje og aktivere din Spirii ladebrik til appen, og få den nemmeste betalingsløsning til forbruget på ladebrikken:

1. Tryk på profilikonet i nederste højre hjørne i appen

2. Åbn ’Betalingsmuligheder’

3. Tryk på ’Tilføj ladebrik’

4. Indtast ladebrik ID-nummer. Vær opmærksom på, at der skal altid skal stå "DK" i det første felt, selvom der ikke står "DK" foran ID-nummeret på ladebrikken. Tryk på ’Tilføj ladebrik’ (du finder ladebrik ID på din ladebrik).

5. Hvis du ikke allerede har registreret en betalingsmetode, skal du registrere dette under ’Tilføj betalingsmetode’ -> ’Kreditkort’

6. Tryk på ”Aktiver”

7. Din ladebrik er nu registreret i Spirii Go