Serviceaftalen kan godt tilkøbes en allerede installeret ladeboks. Dog skal disse være godkendt hos os til at kunne kommunikere med vores database, og det er derfor ikke alle ladebokse vi endnu kan tilbyde en serviceaftale på.

Vi arbejder hele tiden på at følge produktionen af nye ladebokse, og teste deres kompatibilitet, så vi kan yde service på så mange ladeboks som muligt.

I øjeblikket understøtter vi følgende ladebokse.

• Zaptec Home / Pro / Go

• Ecotap WB / DC60 / Duo

• ABB Terra AC (med modem, alternativt WiFi/kabel hvis kunden selv kan konfigurere den)

• GNRGY H2 / WCS / SCS (modvilligt - der er mange problemer med dem)

• Hypercharger DC150 og DC300

• Kempower (alle DC modeller)

• Easee Charge / Home

• Schneider EVLink (med modem, alternativt WiFi/kabel hvis kunden selv kan konfigurere den)

• Siemens Versicharge (med modem, alternativt WiFi/kabel hvis kunden selv kan konfigurere den)

• Stöhr Dual SL

• Pion (indtil videre alle modeller)

Har du én af ovenstående ladebokse installeret i forvejen, kan du kontakte vores support på support@spirii.com for at bestille en serviceaftale.