Serviceaftalen kan godt tilkøbes en allerede installeret ladeboks. Dog skal disse være godkendt hos os til at kunne kommunikere med vores database, og det er derfor ikke alle ladebokse vi endnu kan tilbyde en serviceaftale på.

Vi arbejder hele tiden på at følge produktionen af nye ladebokse, og teste deres kompatibilitet, så vi kan yde service på så mange ladeboks som muligt.

I øjeblikket understøtter vi følgende ladebokse.

• Zaptec Home / Pro / Go

• Ecotap Duo Wide / Homebox

• ABB Terra AC

• HyperCharger (Alpitronic)

• Grngy H2
  • Kempower

• Easee Charge / Home

• Schneider EVLink / Monoblock

• Siemens VersiCharge / SieChargeAC22

• Stöhr

• Pion

Har du én af ovenstående ladebokse installeret i forvejen, kan du kontakte vores support på support@spirii.com for at bestille en serviceaftale.